6 Underground (2019)

6 Underground (2019) Online Subtitrat Hd in romana
O poveste despre bani, mai exact despre a sase miliardari care isi insceneaza propriile morti si formeaza o echipa de elita pentru a elimina cei mai importanti criminali din oras. Exista si o parte una in a fi mort pentru toti, este libertatea. libertatea de a combate nedreptatea si raul care bantuie aceasta lume fara ca nimeni sau nimic sa te opreasca sa-ti spuna “nu”

6 Underground (2019) Online Subtitrat Hd

Trauma Center (2019)

Trauma Center (2019) Online Subtitrat Hd
Urmareste povestea unui foarte mare detectiv insetat de razbunare ce este hotarat sa rezolve misterul din jurul uciderii a partenerului sau si a unui informator. Pe acest drum, Wakes isi uneste toate fortele cu Madison, o martora ranita si ea in timpul impuscaturilor. Singura si blocata peste noapte intr-un spital, femeia ranita trebuie sa scape de o pereche de uncigasi periculosi care sunt pe umele singurei probe care ii poate implica intr-o crima grava.

Trauma Center (2019) Online Subtitrat Hd

Ford v Ferrari (2019)

Ford v Ferrari (2019) Online Subtitrat Hd
Aceasta poveste spune adevarul a lupei dintre Ford si Ferrari pentru a castiga Campionatul Mondial de la Mans, din 1966. Pelicula se concentreaza asupra unei echipe de ingineri si designeri excentrici si hotarati, condusa de vizionarul inginer Carroll Shelby si de pilotul de curse britanic, Ken Miles.

Ford v Ferrari (2019) Online Subtitrat Hd

Quiet Murders (2020)

Quiet Murders (2020) Online Subtitrat Hd
Totul se intampla atunci cand Jacob Henderson, un doctor manierat, poate parea de succes si fericit, dar sub aceasta masca se afla o frustrare si chinuiala de sotia sa cruda, aduleta si de o lume insensibila.

Quiet Murders (2020) Online Subtitrat Hd

Crawl (2019)

Crawl (2019) Online Subtitrat Hd
Urmareste povestea unei tinere luptatoare care face tot posibilul sa-si salveze tatal atunci cand un uragan de categoria cinci, loveste Florida. Cand acest uragan loveste violent orasul ei natal, Hayley nu asculta de ordinele date de evacuare si fuge sa-si salveze tatal disparut. Gasindu-l grav ranit in subsolul casei, ea isi da seama ca ambii sunt amenintati de o indundatie care vine cu putere asupra lor.

Crawl (2019) Online Subtitrat Hd

Stuber (2019)

Stuber (2019) Online Subtitrat Hd
Aceasta este povestea unui sofer de Uber si a unui politist care este pe urmele unui criminal in serie si au parte de o noapte alba. Acest tanar sofer, se dovedeste a fi amabil, Stu, isi schimba total atitudinea cand politist ii spune despre ce este vorba, o amestecatura de actiune cu umor.

Stuber (2019) Online Subtitrat Hd

Never Grow Old (2019)

Never Grow Old (2019) Online Subtitrat Hd
Urmareste povestea unui irlandez care are o mica afacere de pompe unebre intr-un oras linistit si pasnic, dar totul se schimba atunci cand apar niste ticalosi ce pun stapanire pe acest orasel de frontiera din SUA. Acest irlandez Patrick observa cu trecerea timpului cum este si el amenintat de acesti nelegiuitori si se intesifica tot mai rau. Banda este mult mai nemiloasa si terorizeaza intregul oras profitand de toata comunitatea religioasa. Patrick se implica intr-un joc periculos care ii asigura familiei sale tot ce are nevoie. Cu toate acestea, violentele cresc si numarul mortilor la fel. Oare va reusi Patrick sa faca ceva?

Never Grow Old (2019)

Alita: Battle Angel (2019)

Descriere
Alita: Battle Angel (2019) ONLINE SUBTITRAT
O femeie care este in cautarea adevarului despre cine este si despre dorinta ei de a schimba lumea.

 

Alita: Battle Angel (2019)

Guns Akimbo (2019)

Guns Akimbo (2019) Online Subtitrat Hd
Un om se bazeaza pe abilitatile lui noi dobandite de gladiator pentru a-si salva fosta iubita de rapitori. Existenta plictisitoare a lui Miles ia o intorastura dramatica cand, din neatentie, se gaseste inscris pe un site al internetului intunecat, care obliga persoane complet necunoscute sa lupte intr-un joc mortal.

Guns Akimbo (2019) Online Subtitrat Hd

Fast & Furious 9 (2020)

Fast & Furious 9 (2020) Online Subtitrat Hd
Totul incepe atunci cand Dom Toretto ducea chiar o viata linistita alaturi de Letty si fiul sau, micutul Brain, cu toate ca pericolul era intodeauna asupra orizontului lor pasnic. De data aceasta, aceasta amenintare il va forta pe Dom sa-si infrunte greselile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care ii iubeste cel mai mult.

Fast & Furious 9 (2020) Online Subtitrat Hd