Toy Story 4 (2019)

Toy Story 4 (2019) Online Subtitrat Hd
Woody si restul jucariilor se intorc pentru o noua aventura in “TOy Story 4”, o comedie romantica care se invarte in jurul unei povesti de dragoste. Woody a fost intodeauna increzator in locul sau in lume si in ceea ce priveste privilegiul sau de avea grija de un copil, fe ca este vorba de Andy sau de Bonnie.

Toy Story 4 (2019) Online Subtitrat Hd

Soul (2020)

Soul (2020) Online Subtitrat Hd
Urmareste un film despre Joe Gardner, un profesor de muzica la o scoala gimnaziala, viseaza de mult timp sa interpreteze muzica jazz pe scena, iar in final primeste o sansa de a performa in deschiderea unui concert. Dupa un concert de succes la „Half Note Club”, el este implicat intr-un accident care ii separa sufletul de corp, fiind transportat la „Seminarul Tu”, un centru in care sufletele se dezvolta si castiga pasiuni inainte de a fi transportate unui copil nou-nascut.

Soul (2020) Online Subtitrat Hd

Latte & the Magic Waterstone (2019)

Latte & the Magic Waterstone (2019) Online Subtitrat Hd
Latte nu este un singur arici si simplu si mic si obisnuit, ci este plina pana la capat, cu energie si imaginatie aproape vie. Totul se schimba atunci cand animalele padurii s-au trezit pentru a descoperi ca valea magica a disparut si ca padurea se confrunta cu o seceta care ii va duce pe toti la disparitie insa Latte curajos si stare anunta ca ea insasi va recupera steaua magica.

Latte & the Magic Waterstone (2019)

Trolls World Tour (2020)

Trolls World Tour (2020) Online Subtitrat Hd
Se pare ca exista o aventura care le va depasi asteptarile, Poppy si Branch descopera ca ei nu sunt decat unul dintre cele sase triburi de troli imprastiati peste sase taramuri, fiecare devotat unui gen de muzica diferit: funk, country, techno, classical, pop si rock.

Trolls World Tour (2020) Online Subtitrat Hd

The Call of the Wild (2020)

The Call of the Wild (2020) Online Subtitrat Hd
Acest film este bazat pe acelasi nume a lui Jack London din 1903, Call of the Wild.
Urmareste o poveste a unui caine St. Bernard, numit cel mai frumos caine cu cea mai mare inima, se schimba radical atunci cand este smuls din casa lui din California si ajunge un caine de sanie in salbaticul Yukon din Alaska, in timpul Goanei dupa aur din anii 1890. Oare se va descurca cainele in acele imprejurimi?

The Call of the Wild (2020) Online Subtitrat Hd

Pokémon Detective Pikachu (2019)

Descriere
Pokémon Detective Pikachu (2019) ONLINE SUBTITRAT
Luptele sunt tot mai des, iar oamenii colecteaza pokemoni pentru a participa la astfel de lupte. Intr-o zi, un baiat a avut norocul si l-a gasit pe Pikachu, un pokemon foarte inteligent care se comporta ca un detectiv

Pokémon Detective Pikachu (2019)

SCOOBY-DOO! AND THE CURSE OF THE 13TH GHOST 2019

SCOOBY-DOO! AND THE CURSE OF THE 13TH GHOST 2019 Online Subtitrat Hd
Cainele Scooby-Doo impreuna cu gasca lui, se aventureaza intr-o cursa sa urmareasca ultimele treiseprece fantome pe care le-au vanat cu ani in urma. Mortifer si Van Ghoul, vaneaza si strang cu succes fantoma finala in pieptul demonilor, dar de aceasta data este atacat si aparent ucis de fantoma minionului in timp ce partenerul sau Vincent il scapa. Intr-un final, Scooby-Doo, redeschide din greseala pieptul, dar o scapa din nou si aici actioneaza Daphne si Shaggy.

SCOOBY-DOO! AND THE CURSE OF THE 13TH GHOST 2019

How to Train Your Dragon 3

Descriere
How to Train Your Dragon 3 ONLINE
Hiccup descopera ca dragonul lui Toothless nu este singurul dragon si ca el trebuie sa caute “Lumea asunsa” inaintea raufacatorului Grimmel.

How to Train Your Dragon 3 2019 ONLINE