What Men Want (2019)

What Men Want (2019) Online Subtitrat Hd
O femeie de succes, Ali Davis, un agent de succes sportiv care este mai mereu exclusa de catre colegii ei barbati. Ea se hotaraste sa devina mai buna decat toti barbati, intr-o zi, aceasta femeie primeste o promovare bine meritata si te atunci ea se tot gandeste cum ar trebui sa faca sa reuseasca intr-o lume acaparata de putere. Ali se straduieste din rasputeri sa depaseascac pe toti colefii sai in timp ce concucreaza sa semneze un contract cu un superstar al baschetului.

What Men Want (2019)

Alita: Battle Angel (2019)

Descriere
Alita: Battle Angel (2019) ONLINE SUBTITRAT
O femeie care este in cautarea adevarului despre cine este si despre dorinta ei de a schimba lumea.

 

Alita: Battle Angel (2019)

After (2019)

After (2019) Online Subtitrat HD
Tessa, o tanara frumoasa i se schimba total lumea atunci cand il intalneste pe un barbat misterios si intunecat. Ea este cu un baiat Noah care se inteleg foarte bine si au planuri mari de viitor, ascultatoare, ambitioasa, dornica de viata buna, Tessa, isi vede viitorul in fata cu un job ideal, o casnicie frumoasa, o casa mare. Totul se schimba atunci cand se intalneste cu acel barbat intunecat si viata ei este data peste cap total.

After (2019)

Isn’t It Romantic (2019)

Descriere
Isn’t It Romantic (2019) ONLINE SUBTITRAT
O comedie romantica dintre o tanara dezamagita in dragoste si un misterios. O comedie aglomerata plina de iubiri si trasnai pe calea dragostea, cand ea se schimba si totul devine magic ea vrea mai mult de la viata.

 

Isn’t It Romantic (2019)

Oh, Ramona! (2019)

Oh, Ramona! (2019) Online Subtitrat Hd
Urmareste un film despre un tanar ce este in cautarea unei iubite serioase. In filme de deruleaza scene inedite despre tinere frumoase cu corpurile lor senzuale. Dupa o serie de cautari, tanarul are parte de evenimente senzuale in multe locuri ce nu va uita niciodata. Filmul pune mult accent pe autoironie si evolutia dintre un tanar adolescent intr-un adult.

Oh, Ramona! (2019)